lördag 28 juni 2008

The time of our lives

För att sammanfatta west coast riot med ett ord; Underbart!
helt sjukt nice var det! Bäst var comeback kid, NOFX och flogging molly. flogging molly är fomodligaste det bästa bandet jag sett live någonsin. Dom var helt suveräna. Så sjuk stämning, det var inte klokt. dansade arslena av oss hela spelningen! och mellansnacket <3
NOFX var ju som väntat grymma. har inte så mycket mer att säga. Eat the meek var en höjdpunkt. och när de sjöng "fuck the bridge" (pga alla människor som stod uppe på bron över frihamnen och kollade. snåla jävlar!). Comeback kid var bättre denna gång än sist vi såg dem. väldigt, väldigt bra. bad religion var självklart grymma. likaså randy, millencolin och lagwagon. missade tyvärr sista sekunden.

Göteborgsvistelsen överhuvudtaget var riktigt nice. Förutom tågresorna. På vägen dit fick jag och tess sitta på golvet typ halva vägen tills dom öppnade restaurangvagnen så så satt vi där resten av resan. Kom fram till göteborg, mötte upp Calle, drog hem till honom för att lämna packning och fräsha till oss lite. sedan åkta vi ner till stan igen för att möta upp Kristofer. Jag, tess och kristofer åkte då till liseberg för lite karusellåkande osv, riktigt trevligt! hade verkligen askul. Calle kom dit efter ett tag med. Dagen gick dock alldeles för fort och det var dax för kristofer att återvända hemåt. önskade att han hade kunnat stanna längre men man kan inte få allt man vill här i världen. När han åkt surrade vi runt ett tag för att sedan åka tillbaka hem till calle. den kvällen vill jag inte skriva om här, ännu mindre tänka på. inget är värt att berätta. punkt. anyways, det blev någon timmes sömn och sedan var det morgon och dax för dagen med stort D. festivaldax. vi åkte ner till stan för att inhandla lite överlevnadsdryck. regnet öste ner. men vi lät inte detta förstöra peppen. efter att vi åkt till frihamnen, satt oss under ett träd, konverserat med både okänt och känt folk, sett himlen spricka upp och köa i tre (!!!) köer, så var det dax. förutom att kolla på grymma band som nämnts tidigare så träffade vi ju en massa trevligt folk. både gammalt och nytt. träffade punk-kim och strandbäck från ljusdal, rikard, frida och martin från skövde, lite skarafolk och såklart daniel från skövde med, det var efterlängtat! plus massa fler man inte träffat på ett tag. väldigt trevlig.
efter festivalens slut så skulle jag och tess leta ett place att käka på. det var inte det lättaste. antingen fanns det ingen vegmat eller så var det en kilometer lång kö. vi tog spårvagnen en bit bort där calle skulle möta upp oss, men när vi kom fram visade det sig att han dragit, den vänlige mannen.. aja, eftersom vi ändå släpat oss dit så tänkte vi att det var lika bra att käka där och vi fick syn på ett gatukök. kön var lång men vi var hungriga. beställde käket av en brud som försvann efter att jag betalat. fick stå en halvtimme och argumentera med de andra anställda för att övertyga dem att vi faktiskt hade beställt mat och betalat. efter ett tag fick vi vår mat. fick till och med tjugo kronor tillbaka för besväret. jag var bara glad över att äntligen få äta.
På vägen hem hade vi platser på tåget fram till västerås, sen fick vi sitta på golvet. Träffade på endel roliga typer. värst var gubben som vägrade gå med på att vi åkte uppåt i landet. faktumet att vi åkt från göteborg och var påväg upp mot boden var tydligen inte så självklart. han frågade oss om vi kunde vara snälla och säga till när vi var i ljusdal så han visste att vi närmade oss bollnäs. att vi försökte förklara att vi kom till bollnäs innan ljusdal lyssnade han inte alls på. istället brättade han vilket gott vin det fanns i restaurangvagnen. när han nämnde lite snabbt att han druckit fyra flaskor fick vi lite mer förstående för hans förvirring.

Nu ska jag och Joel äta pizza. sedan blir det film hos honom. tess och pär skulle med från början men tess mådde inge bra så vi får klara oss själva. det blir bra för då får vi se silverfang utan klagomål från tess. Ha det fint nu.

Inga kommentarer: